Vacatures en stages

GGMD is met circa 200 medewerkers een middelgrote, professionele organisatie. De uitdaging die wij bieden is groot. Dat komt omdat wij voor een doelgroep werken die meer vraagt dan het gewone. Wij hebben een voor Nederland uniek aanbod: geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening voor doven en slechthorenden. Onze medewerkers kunnen meer dan het gemiddelde. Al onze medewerkers hebben een reguliere vakopleiding gedaan. Wie bij ons komt werken, volgt een programma gericht op het verkrijgen van kennis van, inzicht in en gevoel bij de doelgroep. Daarnaast leert iedereen ten minste de basis van de Nederlandse Gebarentaal.
Durft u dat aan? Zo ja, dan is uw sollicitatie van harte welkom.

GGMD heeft meerdere dove en slechthorende medewerkers in dienst. Bent u doof of slechthorend en kunt u ons team versterken, dan verzoeken wij u nadrukkelijk te solliciteren.

Wie bij GGMD wil werken of stage wil lopen, kan een open sollicitatie sturen. U kunt die richten aan de afdeling Personeelszaken van het hoofdkantoor in Gouda. Het e-mailadres is: sollicitaties@ggmd.nl. Het postadres is: Büchnerweg 3, 2803 GR Gouda.

Om tijdelijk bij ons te werken (bijv. ter vervanging van zwangerschapsverlof) is het noodzakelijk dat u al kunt communiceren met dove mensen. Bij een dienstverband is dat ook een pre. Maar u moet in elk geval bereid zijn te leren communiceren met doven.

Klik hieronder op de links voor meer informatie over een vacature of stage.
22-02-2017 | Basispsycholoog | Utrecht
– Voor minimaal 28 uur per week, verdeeld over 4 dagen; t.z.t. de mogelijkheid tot uitbreiding naar maximaal 32 uur
– Enige jaren relevante werkervaring
– Afstudeerrichting neuropsychologie of klinische neuropsychologie
– Standplaats Utrecht
– In bezit van rijbewijs en auto

20-02-2017 | Medewerker productie-administratie | Gouda
– Voor 32 uur per week
– Standplaats Gouda
– Woonachtig in omgeving Gouda

20-02-2017 | GZ-psycholoog met aandachtsgebied kind en jeugd | Eindhoven
– Voor 22 uur per week
– Standplaats Eindhoven
– In bezit van rijbewijs en auto