Activiteitenkalender

Maatregelen Coronavirus

Vanwege de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben ook wij onze trainingen en bijeenkomsten aangepast. Wij zullen per training beoordelen of deze in kleine groepen op locatie of online gegeven kunnen worden.

Over trainingen bij GGMD

GGMD geeft groepstrainingen en organiseert informatiebijeenkomsten. Alle trainingen en bijeenkomsten waarvan de startdatum bekend is staan hieronder.

Daarnaast zijn er trainingen die regelmatig plaatsvinden en starten als er voldoende aanmeldingen zijn. Meld je dus via het aanmeldformulier of contact@ggmd.nl als je interesse hebt in een training. Op de pagina trainingen vind je ons hele aanbod.

Onze communicatietrainingen (gebaren, spraakafzien, braille enz.) staan hier niet bij omdat dit individuele trainingen zijn (eventueel met partner, familie, vrienden). Kijk voor meer informatie op de pagina communicatietrainingen.

Trainingen voor doof, slechthorend, doofblind of plotsdoof 

[wplistcal display_mode=”1″]

Trainingen voor tinnitus en andere hoorproblemen

[wplistcal display_mode=”2″]

In Utrecht vindt de training ‘Controle over tinnitus’ maandelijks plaats. Je kunt je hiervoor aanmelden via ons Aanmeldformulier.