Werkgevers en UWV

Als auditief beperkten ondersteuning nodig hebben bij het vinden van (passend) werk, of bij het optimaal functioneren in hun werkomgeving, dan is gespecialiseerde hulp nodig.

GGMD biedt:

Onze deskundige medewerkers verstaan hun vak en kunnen communiceren met mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben. Zij hebben ervaring met de doelgroep, zijn bekend met de dovencultuur en kennen de moeilijkheden én mogelijkheden van auditief beperkten op de arbeidsmarkt en de werkvloer.

Voorlichting en training voor professionals

Tevens geven wij voorlichting en training aan (horende) professionals die werken met en/of voor doven en mensen met een hoorprobleem.

Hoofd personeelszaken van een stichting voor openbaar basisonderwijs in Zuidwest-Drenthe:
“Ik vind het mooi om te lezen hoe jullie samen het traject hebben uitgevoerd. Ik weet van onze werknemer dat ze erg blij was met de wijze waarop ze is begeleid. Ze gaf aan dat ze blij was juist met GGMD in contact te zijn gekomen, omdat het haar heel veel kennis heeft opgeleverd die ze anders met veel moeite zelf had moeten zoeken. Hartelijk dank daarvoor! Mocht een dergelijke casus nogmaals aan de orde zijn, dan zal ik zeker weer bij GGMD aankloppen.”

Multidisciplinaire aanpak

Loopbaanbegeleiders maken deel uit van een multidisciplinair team. Zo nodig kunnen communicatiedocenten, maatschappelijk werkers, trainers of psychologen betrokken worden om een werknemer (weer) optimaal te laten functioneren.

Kwaliteit

GGMD heeft het keurmerk Blik op Werk. Dit is een kwaliteitskeurmerk van re-integratiebedrijven in Nederland. Het keurmerk staat garant voor vakbekwaamheid, transparantie, tevredenheid én resultaat.
De loopbaanbegeleiders hebben een beroepsregistratie bij Noloc.

Blik op Werk

Kosten

Afhankelijk van de uitkering van de werkzoekende of de werksituatie worden de kosten van onze loopbaanbegeleiding betaald door de werknemer, de werkgever, het UWV of de gemeente.
Voor re-integratietrajecten, het afnemen van een beroepsinteressetest en de na- en bijscholing voor arbeidsdeskundigen wordt een offerte gemaakt.
Is aanvullende hulpverlening nodig, zoals communicatietrainingen of GGz dan wordt dit via de zorgverzekering of de WMO gefinancierd.

Folders

Special voor werkgevers, arbodiensten, UWV en gemeenten hebben we een beknopte folder gemaakt over onze loopbaanbegeleiding voor doven en mensen met een hoorprobleem.
Voor werkzoekenden en werknemers is een aparte folder gemaakt.

Contact

Heeft u vragen of wilt u kennismaken met onze deskundigen, neem dan contact met ons op via 0182 – 670 235 of contact@ggmd.nl.