Afke Middelkoop nieuwe bestuurder GGMD

PERSBERICHT

Gouda, 25 maart 2019 – Mevrouw Afke Middelkoop is benoemd tot nieuwe bestuurder van GGMD voor Doven en Slechthorenden. De raad van toezicht heeft in haar de juiste persoon gevonden om de ingezette koers van GGMD verder te vervolgen en vorm te geven.

Afke Middelkoop volgt Arjan Bijman op die sinds maart vorig jaar als bestuurder a.i. aan de organisatie was verbonden. GGMD is Arjan Bijman erkentelijk voor de tijdelijke invulling van de bestuurdersfunctie.

Ambitie
Afke Middelkoop was onder meer werkzaam als directeur kinder- en jeugdpsychiatrie en directeur langdurige psychiatrie bij GGZ inGeest in Amsterdam. Zij is tevens bestuurslid van Mentorschap Nederland, een organisatie die zich inzet voor mensen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te houden. “Bij GGMD wil ik mij samen met alle collega’s, ervoor inzetten dat de zorg voor onze doelgroep passend en versterkend is. Onze uitdaging is GGMD qua bedrijfsvoering, toegankelijkheid van de zorg en kwaliteit, een blijvende plek in de keten te geven.”

GGMD is blij met de ervaring van Afke Middelkoop in het zorglandschap en haar vermogen om sterke samenwerkingsverbanden te smeden. “We zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Afke als bestuurder, de ingezette koers kunnen voortzetten en onze ambities kunnen realiseren”, aldus Dorel Smits-Hoekstra, voorzitter van de raad van toezicht.

Lees hier de privacyverklaring website GGMD. Ook te bekijken in Nederlandse Gebarentaal.