DB-connect op de ZieZo-beurs

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober a.s. staat DB-connect op de ZieZo-beurs over leven met minder zicht, in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Informatiepunt beperkt in horen en zien
DB-connect is het informatiepunt voor vragen over beperkt zijn in horen én zien. Binnen DB-connect werken Bartiméus, GGMD, Kalorama, Kentalis en Visio samen.
Elke werkdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur kun je bellen naar het loket van DB-connect met vragen over beperkt zijn in horen en zien: tel. 085 – 065 45 90. Je kunt ook mailen: contact@dbconnect.nl Kijk op www.dbconnect.info en volg DB-connect op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn of kom naar de ZieZo-beurs!

Ontmoeting op de beurs
Ontmoet contactpersonen die het loket van DB-connect bemensen en andere betrokkenen bij DB-connect. Ontdek wat DB-connect voor jou kan betekenen. Ga in gesprek en stel je vragen over passende zorg of communicatie als je beperkt bent in horen en zien of iemand kent/begeleidt die beperkt is in horen en zien. Wissel tips, kennis en ervaringen uit. Voor elke bezoeker is er een leuke, voelbare magneet met het logo van DB-connect (zie foto).

Kaarten en meer informatie
Bestel hier gratis toegangskaarten. Kaarten kosten aan de deur € 7,50. Wees er snel bij, want de kaarten voor vrijdagochtend zijn al op. Voor meer informatie: www.ziezo.org

 

 

Lees hier de privacyverklaring website GGMD. Ook te bekijken in Nederlandse Gebarentaal.