Tekst videobericht bestuurder GGMD

Transcript van videobericht bestuurder GGMD:

Beste cliënten, familieleden van cliënten en andere betrokkenen,

Ook GGMD ontkomt niet aan de gevolgen van het Coronavirus. Om de gezondheid van onze cliënten en van onze medewerkers te beschermen, nemen we dan ook nieuwe maatregelen.

Vanaf vandaag tot 6 april aanstaande nemen we geen nieuwe cliënten meer aan via een persoonlijke intake.

Ook worden alle persoonlijke afspraken veranderd in afspraken via whats-app, Skype of andere digitale of telefonische communicatie. Er zijn dus geen afspraken meer thuis bij de cliënt of bij ons op kantoor. Dit geldt voor al onze elf vestigingen. Alle groeps- therapieën vervallen tot 6 april.

Onze behandelaars blijven wel aan het werk en onze dienstverlening aan u gaat dan ook dóór. Maar op een andere manier dan u gewend bent. Natuurlijk is het jammer dat er geen fysieke afspraken meer mogelijk zijn, maar u begrijpt dat dit in het belang is van ons allemaal.

Op hele korte termijn neemt uw behandelaar of hulpverlener, contact met u op. Hij of zij zal ingeplande afspraken omzetten naar de best passende manier. Wij blijven dus hulp aan u geven.

Ik herhaal even de belangrijkste veranderingen:

  • Tot 6 april zijn er geen persoonlijke afspraken bij u thuis of op een van onze vestigingen
  • Onze hulpverleners en behandelaars blijven voor u bereikbaar en blijven voor u aan het werk
  • Zij nemen contact op om de afspraak die zij met u hebben, om te zetten naar een gesprek via telefoon, whats-app, de e-mail of skype
  • U kunt hen zelf ook bereiken via telefoon, whats-app, de e-mail of skype
  • Onze vestigingen zijn gesloten, maar blijven telefonisch en per mail bereikbaar
  • Wij blijven dus voor u beschikbaar en bereikbaar en aan het werk

Wij doen er alles aan om onze dienstverlening weer zo snel mogelijk naar de normale situatie te krijgen. Maar daarvoor zijn we natuurlijk afhankelijk van de situatie in ons land en van de aanwijzingen van de overheid. Het is mogelijk dat de maatregelen langer dan 6 april van kracht blijven. Daar zullen we u over informeren. Bekijk daarom regelmatig onze website: gee-gee-em-dee-punt-en-el. Hierin houden we u op de hoogte.

Lees hier de privacyverklaring website GGMD. Ook te bekijken in Nederlandse Gebarentaal.