Business Controller

Wij ondersteunen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een

Business Controller
32 – 36 uur | Utrecht

GGMD verandert en innoveert. Wij streven ernaar de spil te zijn in de hulpverlening aan mensen met een hoorprobleem en hun omgeving. We willen snel kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen en vooroplopen in de markt. De dienstverlening aan de cliënt is gericht op het standaardiseren en continu verbeteren van de kwaliteit van zorg, waarbij ook een gezonde bedrijfsvoering als doel blijft staan. Als business controller ben jij de schakel tussen financiën en de zorgteams en draag jij bij aan deze doelstelling.

Word je enthousiast, heb jij affiniteit met de doelgroep Doven en Slechthorenden en heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Dan moet je vooral verder lezen!

Waar ga je werken?
GGMD is een landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. Als business controller is jouw standplaats het kantoor in Utrecht. Bedrijfsvoering opereert gedeeltelijk vanuit Zoetermeer, enige flexibiliteit is dan ook wenselijk. De standplaats Zoetermeer is bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Als business controller vervul je een brugfunctie tussen financiën en de managers binnen GGMD en geef je daarmee invulling aan de sturing op strategische doelen. Als business controller ben je de cijfermatig expert en bied je het management inzicht in de resultaten van de organisatie. Je analyseert en adviseert ten aanzien van het verbeteren van die resultaten. Je bent vanuit financiën de persoon die het dichtst bij de zorgprocessen en de zorgmanagers staat en acteert als business partner van de zorgprofessionals. Je slaat de brug tussen de zorgadministratie en zorgprofessionals voor juiste, tijdige en volledige vastlegging en declaratie van zorg. Daarnaast initieer en implementeer je veranderingen, gericht op continue verbetering van sturing en beheersing.
Hoofdtaken:
• Opstellen van de managementrapportages in samenwerking met collega’s van financiën;
• Management- en stuurinformatie verder ontwikkelen;
• Gesprekken voeren met managers over stuurinformatie, resultaten en advisering voor verbetering;
• Ondersteuning van manager Bedrijfsvoering in brede zin en zorgverkoop in het bijzonder;
• Professionaliseren van de administratieve organisatie;
• Interne controle op het (zorg)administratieve proces;
• Controle op volledigheid van opbrengsten.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ met een uitstekende salariëring;
• Een aanstelling voor een jaar met de intentie tot verlenging;
• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
• Ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij je 3% van jouw werkuren kunt besteden aan deskundigheidsbevordering;
• Ruimte om jouw ambities te volgen en mee te groeien met de ontwikkelingen die GGMD doormaakt;
• Een leidinggevende die aandacht heeft voor jouw ontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?
We verwachten een sterk analytisch vermogen, gecombineerd met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat complexe materie op een gestructureerde en heldere wijze te presenteren. Je bent proactief, je zoekt actief contact met managers en andere afdelingen binnen GGMD om vraagstukken op te pakken en op te lossen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de managers over bedrijfseconomische vraagstukken, risico’s en kansen. Hierbij staan het maken van verbinding en het duiden van de cijfers centraal. Je bent leergierig, bereid om je in deze functie verder te ontwikkelen onder begeleiding van de manager Bedrijfsvoering.
Daarnaast vinden we onderstaande terug in jouw profiel:
• HBO+/WO werk- en denkniveau;
• Een afgeronde opleiding in een bedrijfskundige of (bedrijfs)economische richting of vergelijkbaar;
• Relevante werkervaring is als (business) controller, data-analist of AO/IC medewerker is een pré;
• Ervaring in de zorg is een pré.

Wil je meer weten?
Met vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Avril Veldhuizen, Adviseur M&O, via a.veldhuizen@ggmd.nl of 088-43 21 700.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 13 februari 2022 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. CON2022.

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.