GZ- psycholoog

Wij ondersteunen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een

GZ- psycholoog Kind en Jeugd
36 uur per week | Rotterdam

GZ-psycholoog, bij een organisatie die een expert is binnen een nichemarkt voor doven en slechthorenden, is de baan die jij ambieert! Wij bieden een mooie kans voor GZ-psychologen die zich graag breed ontwikkelen. Hier hou je je niet alleen bezig met ziektebeelden, maar vooral met vragen zoals: “hoe lever ik individueel maatwerk vanuit behandelprotocollen of zorgprogramma’s?” en “Hoe kan ik systeemgericht werken en het netwerk rondom de cliënt inzetten om goede kwaliteit van zorg te leveren?”. Hou jij je bezig met deze vragen, heb jij affiniteit met de doelgroep doven en slechthorenden en heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Dan moet je vooral verder lezen!

Waar kom je te werken?
GGMD is een unieke landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. GGMD streeft naar uitmuntend werkgeverschap en we zijn op zoek naar een GZ-psycholoog voor ons landelijk team regio Kind & Jeugd. Je standplaats is locatie Rotterdam, op termijn verhuisd deze locatie naar Zoetermeer. Andere locaties van team Kind en Jeugd zijn in Amsterdam, Utrecht, Veldhoven en Groningen.

Wat ga je als GZ-psycholoog bij GGMD doen?
Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor diagnostiek en indicatiestelling bij onze cliënten met een auditieve beperking. De cliënten zijn voornamelijk kinderen en jongeren die doof of slechthorend zijn. Maar ook horende kinderen van dove ouders. Vaak is er sprake van complexe, meervoudige problematiek: meer domeinen (school, contact met leeftijdgenoten, gezin) en meerdere diagnoses (bijvoorbeeld autisme in combinatie met doofheid). Er wordt zowel individueel als in groepen gewerkt en er is ruimte om verschillende behandelvormen in te zetten. Je draagt bij aan de kwaliteit van de hulpverlening door onder meer mee te denken over de invulling van individuele behandeltrajecten en groepstrainingen voor onze gevarieerde doelgroep. Daarnaast kan werkbegeleiding aan onze basispsycholoog tot je taken behoren.

Wat verwachten we van jou?
Als GZ-psycholoog bij GGMD ben je ambitieus, innovatief en toegewijd. Het belangrijkste is echter dat je betrokken bent bij onze doelgroep, ervaring met de doelgroep is geen eis. Daarnaast vinden we graag onderstaande terug in jouw profiel:
• Psychologische vakkennis op academisch niveau aangevuld met de beroepsopleiding GZ-psycholoog;
• Kennis van en ervaring met de dovencultuur en gebarentaal zijn een grote pré;
• Gedegen kennis en ruime ervaring met psychodiagnostisch onderzoek, psychologische- en therapeutische behandelmethoden;
• Kennis van en ervaring met EMDR en cognitieve gedragstherapie waaronder werken met het gevolgenmodel is een pre;
• SKJ-registratie (of je voldoet aan de eisen voor registratie) en BIG-registratie;
• In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ FWG 65, min. € 4.138,00 max. € 5.553,00 bruto per maand op fulltime basis;
• Werken met een boeiende doelgroep met veelsoortige hulpvragen;
• Vakgerichte scholing onder meer m.b.t. CGT, EMDR, schematherapie;
• Tevens cursussen gebarentaal en dovencultuur, of een verdieping hierop;
• De mogelijkheid om deel te nemen aan vakgroepen en projecten voor het verbeteren van de zorg en de ontwikkeling van GGMD;
• Een goede werksfeer in een klein multidisciplinair team van zeer gemotiveerde collega’s.

Wil je meer weten?
Neem bij vragen contact op met Avril Veldhuizen, Adviseur M&O , via 088 – 43 21 700 of sollicitaties@ggmd.nl.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 6 februari 2022 via o.v.v. GZPKJ.

solliciteer nu

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.