GZ Psycholoog Utrecht (tijdelijk/zzp)

Wij helpen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een
GZ-psycholoog
21 uur per week | januari tot juli 2022 | Utrecht

Wij bieden een mooie kans voor GZ-psychologen die zich graag breed ontwikkelen. Het aanbod van GGMD is gericht op alle voorkomende psychiatrische stoornissen, in combinatie met een auditieve beperking. We werken waar mogelijk herstelgericht en vanuit de visie van positieve gezondheid.

De kracht van GGMD ligt in onze multidisciplinaire aanpak; naast behandeling bieden we ook begeleiding (maatschappelijk werk, woon- en gezinsbegeleiding) en training (o.a. communicatietrainingen). GGZ-teams kunnen ondersteuning krijgen van een scribe die een deel van de administratieve lasten van de GZ-psycholoog en psychiater overneemt.

Word je enthousiast, heb jij affiniteit met de doelgroep Doven en Slechthorenden en heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Dan moet je vooral verder lezen!

Waar ga je werken?
GGMD is een landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. Als GZ-psycholoog is jouw standplaats het kantoor in Utrecht. We bedienen echter de gehele regio. Hier werk je in een hecht multidisciplinair team.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor diagnostiek en indicatiestelling bij onze cliënten met een auditieve beperking. Ook ben je verantwoordelijk voor de behandeling van diverse psychische klachten. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit:
• Actief participeren in o.a. het zorgprogramma Somatische Symptoom Stoornissen;
• Het bieden van blended behandelingen.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ FWG 65, min. € 4138,- en max. € 5553,- bruto per maand op fulltimebasis;
• Een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden (of een ZZP overeenkomst);
• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
• Ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij je 4% van jouw werkuren kunt besteden aan deskundigheidsbevordering;
• Mogelijkheid om een medical scribe een deel van de administratieve last over te laten nemen;
• Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.

Wat verwachten we van jou?
Als GZ-psycholoog heb je affiniteit met de doelgroep en durf je buiten de kaders te denken Je zoekt de samenwerking, intern en extern, graag op en staat stevig in je schoenen. Daarnaast beschik je over de beroepsopleiding tot GZ-psycholoog. Je hebt gedegen kennis en ruime ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en psychologische en therapeutische behandelmethoden (in ieder geval CGT, EMDR is een pre). Je denkt graag mee en kan goed samenwerken en in crisissituaties durf jij besluiten te nemen.

Wil je meer weten?
Met vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Avril Veldhuizen, Adviseur M&O, via a.veldhuizen@ggmd.nl of 088-43 21 700.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 12 december 2021 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. GZTIJD.

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.