GZ Psycholoog

Wij ondersteunen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een

GZ- psycholoog
Minimaal 21 uur per week / Alkmaar

GZ-psycholoog, bij een organisatie die een expert is binnen een nichemarkt voor doven en slechthorenden, is de baan die jij ambieert! Wij bieden een mooie kans voor GZ-psychologen die zich graag breed ontwikkelen. Hier hou je je niet alleen bezig met ziektebeelden, maar vooral ook met vragen zoals: “hoe lever ik individueel maatwerk vanuit behandelprotocollen of zorgprogramma’s?”. Heb jij affiniteit met de doelgroep Doven en Slechthorenden en heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Waar kom je te werken?
GGMD is een unieke landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. GGMD streeft naar uitmuntend werkgeverschap en we zijn op zoek naar een GZ-psycholoog. Je komt te werken in regio Noordwest. Deze regio omvat de locaties Amsterdam, Alkmaar, Almere en Utrecht. Je standplaats is locatie Alkmaar. Wij vragen je echter ook om flexibel te zijn. Op termijn zouden de werkzaamheden (deels) verplaats kunnen worden naar onze locatie in Amsterdam.

Wat ga je als GZ-psycholoog bij GGMD doen?
Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor diagnostiek en indicatiestelling bij onze cliënten met een auditieve beperking. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de behandeling van diverse psychische klachten, waarbij het behandelen van de lijdensdruk door tinnitus/ hyperacusis op de voorgrond zal staan. Je primaire behandelfocus zal, op dit moment, dan ook liggen op de behandeling van tinnitus en hyperacusis, vaak in combinatie met comorbide stoornissen. Er wordt zowel individueel als in groepen gewerkt en er is ruimte om verschillende behandelvormen in te zetten.
Je draagt bij aan de kwaliteit van de hulpverlening door onder meer mee te denken over de invulling van individuele behandeltrajecten en groepstrainingen voor onze gevarieerde doelgroep. Daarnaast kan werkbegeleiding aan onze basispsycholoog tot je taken behoren.

Wat verwachten we van jou?
Als GZ-psycholoog bij GGMD ben je ambitieus, innovatief en toegewijd. Het allerbelangrijkste is echter dat je betrokken bent bij onze doelgroep. Daarnaast vinden we onderstaande terug in jouw profiel:
• Psychologische vakkennis op academisch niveau aangevuld met de beroepsopleiding GZ-psycholoog;
• Kennis van en ervaring met de dovencultuur en gebarentaal zijn een grote pré, maar geen harde eis;
• Gedegen kennis en ruime ervaring met psychodiagnostisch/neuropsychologisch onderzoek; psychologische- en therapeutische behandelmethoden;
• Kennis van- en ervaring met EMDR en cognitieve gedragstherapie waaronder werken met het gevolgenmodel is een pre, evenals schematherapie;
• In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer zien wij als toegevoegde waarde.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ FWG 65, min. € 3.538,00
max. € 5.553,00 bruto per maand op fulltime basis;
• De mogelijkheid om in januari 2022 uit te breiden naar minimaal 28 uur per week;
• Werken met een boeiende doelgroep met veelsoortige hulpvragen;
• Vakgerichte scholing onder meer m.b.t. CGT, EMDR, schematherapie;
• Tevens cursussen gebarentaal en dovencultuur, of een verdieping hierop;
• De mogelijkheid om deel te nemen aan vakgroepen en projecten voor het verbeteren van de zorg en de ontwikkeling van GGMD;
• Een goede werksfeer in een klein multidisciplinair team van zeer gemotiveerde collega’s.

Wil je meer weten?
Neem bij vragen contact op met Ruud Schuurman, Manager Noord West, via 088 – 43 21 700 of r.schuurman@ggmd.nl.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 24 oktober 2021 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. GZNW2021.

solliciteer nu

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.