GZ Psycholoog Alkmaar

Wij ondersteunen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een
GZ-psycholoog
Minimaal 21 uur per week | Alkmaar

Wij bieden een mooie kans voor GZ-psychologen die zich graag breed ontwikkelen. Het aanbod van GGMD is namelijk gericht op alle voorkomende psychiatrische stoornissen, in combinatie met een auditieve beperking. We werken waar mogelijk herstelgericht en vanuit de visie van positieve gezondheid.

De kracht van GGMD ligt in onze multidisciplinaire aanpak; naast behandeling bieden we ook begeleiding (maatschappelijk werk, woon- en gezinsbegeleiding) en training (o.a. communicatietrainingen).

Word je enthousiast, heb jij affiniteit met de doelgroep Doven en Slechthorenden en heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Dan moet je vooral verder lezen!

Waar ga je werken?
GGMD is een landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. Als GZ-psycholoog is jouw standplaats het kantoor in Alkmaar. We bedienen echter de gehele regio Noordwest, waar ook de kantoren Amsterdam, Almere en Utrecht onder vallen. We vragen je flexibel te zijn binnen deze regio en op termijn zouden de werkzaamheden (deels) verplaatst kunnen worden naar onze locatie in Amsterdam.
Je werkt in een hecht multidisciplinair team. GGZ-teams kunnen ondersteuning krijgen van een medical scribe die een deel van de administratieve lasten van de GZ-psycholoog en psychiater overneemt.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor diagnostiek en indicatiestelling bij onze cliënten met een auditieve beperking. Ook ben je verantwoordelijk voor de behandeling van diverse psychische/ psychiatrische klachten. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit:
• Actief participeren in o.a. het zorgprogramma Somatische Symptoom Stoornissen;
• Het bieden van blended behandelingen;
• Het ontwikkelen van het beleid, vanuit jouw expertise;
• Een bijdrage leveren aan innovatie en vernieuwende zorgconcepten;
• Het ondersteunen en coachen van collega’s en het geven van werkbegeleiding aan de basispsycholoog kan tot de werkzaamheden behoren.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ FWG 65, min. € 4138,- en max. € 5553,- bruto per maand op fulltimebasis;
• Een aanstelling voor een jaar met de intentie tot verlenging;
• De mogelijkheid om per 2022 uit ter breiden naar minimaal 28 uur per week;
• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
• Ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij je 4% van jouw werkuren kunt besteden aan deskundigheidsbevordering;
• Administratieve ondersteuning door een medical scribe;
• Ruimte om jouw ambities te volgen en mee te groeien met de ontwikkelingen die GGMD doormaakt;
• Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.

Wat verwachten we van jou?
Als GZ-psycholoog heb je affiniteit met de doelgroep en durf je buiten de kaders te denken Je zoekt de samenwerking, intern en extern, graag op en staat stevig in je schoenen. Daarnaast beschik je over de beroepsopleiding tot GZ-psycholoog. Je hebt gedegen kennis en ruime ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en psychologische en therapeutische behandelmethoden (in ieder geval CGT, EMDR is een pre). Je denkt graag mee en kan goed samenwerken en in crisissituaties durf jij besluiten te nemen.

Wil je meer weten?
Met vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ruud Schuurman, Manager, via 088 – 43 21 700 of r.schuurman@ggmd.nl.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 20 februari 2022 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. GZNW2022

solliciteer nu

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.