Medewerker Arbo, BHV en preventie

Wij ondersteunen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een

Medewerker Arbo, BHV en Preventie
24 uur per week

GGMD streeft naar uitmuntend werkgeverschap, waarbij we veiligheid, gezondheid en welzijn van zowel onze cliënten als onze medewerkers essentieel vinden. Als medewerker Arbo, BHV en Preventie is het jouw taak en ambitie om vanuit je kennis en expertise bij te dragen aan een veilige en verantwoorde werk- en leeromgeving.
Word je enthousiast, heb jij affiniteit met de doelgroep Doven en Slechthorenden en heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Lees dan vooral verder!

Waar ga je werken?
GGMD is een landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. Doordat GGMD 10 locaties heeft, verspreid over het land, is het werkgebied groot. De vaste werklocatie is in Utrecht. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering en werkt nauw samen met de Facilitair Coördinator, waar je functioneel leiding van krijgt.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Arbo, BHV en Preventie ben je onderzoekend, initiatiefrijk en sociaal. Door het grote werkgebied ben je veel onderweg en werk je veelal solistisch. Uitvoering geven aan o.a. RI&E’s, het opstellen van een plan van aanpak ten behoeve van RI&E’s en BHV en het (mede) zorgdragen voor de uitvoering hiervan, is één van jouw taken. Veiligheid en arbeidsomstandigheden op onze locaties, beheer en borging van BHV, zal eveneens een deel van de werkzaamheden in beslag nemen. Hierbij kun je denken aan een goede werkplek creëren, brandbeveiliging en flitsmelders (voor onze dove collega’s) en kalibratie en meetapparatuur. Ook het inrichten van nieuwe kantoren (ook op het gebied van brandveiligheid) behoort tot jouw takenpakket. Je bent vraagbaak voor manager en collega’s met betrekking tot wetgeving en het arbeidsomstandighedenbeleid. Je treedt op als voorlichter en weet collega’s op een goede manier te informeren omtrent zaken die jouw functie aangaan. Daarnaast zal je ook fungeren als contactpersoon voor externe instanties zoals de arbeidsinspectie.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris volgens CAO GGZ FWG 45, min. €2407,- en max. €3396,- bruto per maand op fulltimebasis (36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Op deze vacature is eventueel een arbeidsmarkttoeslag mogelijk in afwachting van de uitkomsten van de in eind 2021 gestarte actualisatie van ons functiehuis;
• Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, zoals 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
• Een aanstelling voor een jaar met de intentie tot verlenging;
• Scholings- en ontwikkel mogelijkheden, vakgerichte cursussen en maatwerk opleidingen (zoals gebarentaal en dovencultuur);
• Ruimte om jouw ambities te volgen en mee te groeien met de ontwikkelingen die GGMD doormaakt;
• Een goede werksfeer binnen een enthousiast team van gedreven collega’s.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt minimaal mbo 4-niveau en een opleiding gevolgd op het gebied van arbo, milieu en/of veiligheidskunde. Je hebt kennis van meetinstrumenten en kunt een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) uitvoeren. Ook heb je ervaring met het opzetten van een BHV. Daarnaast wordt het extra gewaardeerd als je ervaring hebt met inkoop van (brand)veiligheid en preventie inventaris en materialen. Kennis van de relevante wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu zijn noodzakelijk om deze functie goed te kunnen uitvoeren. Voor deze functie is een grote mate zelfstandigheid vereist en kun je naast een adviserende rol ook goed overweg met operationele taken. Kernwoorden als humoristisch, zelf organiserend en doortastend passen bij jouw karakter.

Wil je meer weten?
Neem bij vragen contact op met Avril Veldhuizen, Adviseur M&O, via 06-82208962 of Elke Dirven, Manager M&O via 06- 34591776.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 20 februari 2022 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. PREV2022.

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend?
Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.