Psychiater gecombineerd met de rol van Eerste Geneeskundige

Wij ondersteunen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een

Psychiater Volwassenen of Kind en Jeugd
Gecombineerd met de rol van Eerste Geneeskundige

Minimaal 12 uur per week | Landelijk

GGMD is dé specialist voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening aan mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben. GGMD biedt behandeling, begeleiding en training aan zowel kinderen en jongeren als volwassenen. Als eerste geneeskundige ben je verantwoordelijk voor het initiëren, bewaken en (mede) uitvoeren van het kwaliteitsbeleid van onze zorg. Daarnaast adviseer je de bestuurder en onderhoud je een nauwe samenwerking met de manager Zorg en Behandeling.

Waar ga je werken?
GGMD is een landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. GGMD kan door onze multidisciplinaire samenwerking een totaalpakket aanbieden aan mensen met psychische en/of psychosociale problemen, variërend van milde en kortdurende klachten tot ernstige psychiatrische problematiek.
Binnen GGMD krijgen professionals, die betrokken zijn en streven naar de best passende zorg voor de cliënten, direct invloed op het beleid. Zo houden we onze kwaliteit van zorg hoog. Daarnaast richten we ons steeds meer op ketensamenwerking. GGMD heeft 9 vaste locaties verspreid over het land, de standplaats voor deze functie kan dan ook in overleg.
Voor deze functie verwachten wij dat je 4 uur per week als eerste geneeskundige aan het werk bent. De overige uren ben je werkzaam als psychiater.

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een eerste geneeskundige (psychiater) die de komende jaren vanuit cliëntbelang wil bijdragen aan de kwaliteit van zorg binnen GGMD. Als eerste geneeskundige heb je een stimulerende rol en ben je het eerste aanspreekpunt voor de medische zorg bij GGMD. Je houdt toezicht op en draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg. Tevens ben je adviseur voor de bestuurder.
GGMD biedt op dit moment alleen onder voorwaarden verplichte zorg en alleen in samenwerking met een andere GGZ-organisatie die verantwoordelijk kan zijn voor een zorgmachtiging of een (machtiging tot voortzetting van een) crisismaatregel.
Je zult circa 4 uur per week bezig zijn als eerste geneeskundige. Daarnaast werk je als psychiater voor GGMD. De functie van Psychiater is een behandelende en coördinerende functie. Naast coördinatie van de behandeling van patiënten met psychische of psychiatrische problematiek richt de functie zich ook op diagnostiek en behandeling zelf. De psychiater is vaak regiebehandelaar. Binnen GGMD wordt gewerkt met waarneming door en voor collega psychiaters.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ FWG Salarisschaal Medisch Specialisten, min. € 5430,- en max. € 9489,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
• Een aanstelling voor een jaar met de intentie tot verlenging;
• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
• Ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij je 3% van jouw werkuren kunt besteden aan deskundigheidsbevordering;
• Administratieve ondersteuning door een medical scribe;
• Ruimte om jouw ambities te volgen en mee te groeien met de ontwikkelingen die GGMD doormaakt, in deze functie kun je echt jouw stem laten horen;
• Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als behandelend psychiater, ervaring als Eerste Geneeskundige is niet vereist. Je beschikt over de vaardigheid om op strategisch niveau mee te denken over het beleid van GGMD, met als speciaal aandachtspunt de geleverde kwaliteit van zorg.
Je bent communicatief sterk en representatief. Je bent flexibel en je bent je goed bewust van de impact van je eigen optreden. Je hebt het vermogen om meerzijdig partijdig te zijn en ziet samenwerken als belangrijke voorwaarde om prestaties te vergroten.
Je durft besluiten te nemen die een positief resultaat beogen, ook wanneer dit risico’s met zich mee kan brengen. Je beleeft plezier aan je werk, bent niet afwachtend, neemt initiatief om zaken te beïnvloeden en anticipeert op relevante ontwikkelingen.
Je wil samen met het bestuur en de manager Zorg en Behandeling invulling geven aan nieuwe ontwikkelingen.

Wil je meer weten?
Neem bij vragen contact op met Elke Dirven, Manager M&O, via 06- 34591776 of e.dirven@ggmd.nl.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 9 februari 2022 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. PSA-EG2022.

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend?
Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.