Psychiater Kind en Jeugd Rotterdam

Wij ondersteunen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD) voor Doven en Slechthorenden zoekt een

Psychiater Kind en Jeugd
20 uur | Rotterdam/ Zoetermeer

Wij bieden een mooie kans voor een psychiater Kind en Jeugd die zich graag breed ontwikkelt. Het aanbod van GGMD is namelijk gericht op alle voorkomende psychiatrische stoornissen, in combinatie met een auditieve beperking. We werken waar mogelijk herstelgericht en vanuit de visie van positieve gezondheid.

De kracht van GGMD ligt in onze multidisciplinaire aanpak; naast behandeling bieden we ook begeleiding (maatschappelijk werk, woon- en gezinsbegeleiding) en training (o.a. communicatietrainingen).

Word je enthousiast, heb jij affiniteit met de doelgroep Doven en Slechthorenden en heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Dan moet je vooral verder lezen!

Waar ga je werken?
GGMD is een landelijk werkende zorgorganisatie die staat en werkt voor een bijzondere doelgroep. Als psychiater is jouw standplaats het kantoor in Rotterdam. Het team Kind en Jeugd werkt landelijk. Vanuit de locaties Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Utrecht en Veldhoven werk je in een hecht multidisciplinair team. GGZ-teams kunnen ondersteuning krijgen van een medical scribe die een deel van de administratieve lasten van de GZ-psycholoog en psychiater overneemt.

Wat ga je doen?
Als psychiater ben je verantwoordelijk voor diagnostiek en behandeling bij onze kind en jeugd cliënten met een auditieve beperking. Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de behandeling van cliënten met diverse psychische/ psychiatrische klachten. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit:
• Diagnostische onderzoek;
• Farmacotherapie en eventueel psychotherapie;
• Crisisbeoordelingen binnen kantoortijden;
• Consultatie aan huisartsen, leden van wijkteams, gemeenten, schoolartsen, leerkracht, gedragsdeskundigen en interne begeleiders van scholen, medisch specialisten;
• Deskundigheidsbevordering in teamverband, kenniswerkgroep en instelling breed;
• Psychiateroverleg, multidisciplinair cliëntenoverleg, teamoverleg en intervisie;
• Bijdrage leveren aan het (verder) ontwikkelen van methodieken en producten op het vakgebied.

Wat kun je van ons verwachten?
– Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ SMS, min. € 5430,- en max. € 9489,- bruto per maand op fulltimebasis;
– Een aanstelling voor een jaar met de intentie tot verlenging;
– Ben je zzp-er? Ook dan ontvangen wij graag een sollicitatie bij interesse;
– 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
– Ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij je 3% van jouw werkuren kunt besteden aan deskundigheidsbevordering;
– Vergoeding van registraties, cursussen en overige deskundigheidsbevordering;
– Administratieve ondersteuning door een medical scribe;
– Ruimte om jouw ambities te volgen en mee te groeien met de ontwikkelingen die GGMD doormaakt;
– Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten we van jou?
Als psychiater heb je affiniteit met de doelgroep en durf je buiten de kaders te denken. Je zoekt de samenwerking, intern en extern, graag op en staat stevig in je schoenen. Daarnaast beschik je over de afgeronde artsenopleiding en specialisatie psychiatrie (WO+), met de aantekening kinder- en jeugdpsychiatrie, geregistreerd bij de RGS. Je hebt gedegen kennis en ruime ervaring met onderzoek, behandeling en begeleiding van kinderen/jeugdigen. Je denkt graag mee en kan goed samenwerken en in crisissituaties durf jij besluiten te nemen.

Wil je meer weten?
Met vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jaap Bogert, Manager, via j.bogert@ggmd.nl of Hessel Lodder, Manager Zorg en Behandeling, via h.lodder@ggmd.nl of 088-43 21 700.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 13 februari 2022 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. PSAKJ2022.

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Ben je doof of slechthorend? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.