Beperkt in horen én zien

Heeft u hulp nodig bij problemen in uw dagelijks leven? Bij problemen als gevolg van het slecht(er) horen én zien zoals communicatieproblemen, angst of eenzaamheid. Of bij problemen die daar misschien niet direct mee te maken hebben, zoals relatieproblemen of geldproblemen. Maar die wel vragen om kennis van uw beperking en een andere manier van communiceren om de problemen op te lossen.

GGMD kan op verschillende manieren helpen. Wij hebben een breed aanbod aan maatschappelijke dienstverlening, geestelijke gezondheidszorg en communicatietrainingen. Lees hier meer over op de pagina Beperkt in horen én zien?.

Bij GGMD werken medewerkers die met u kunnen communiceren. Zij gebruiken daarvoor onder andere tactiele gebaren, vingerspellen in de hand of Lorm. Onze medewerkers begrijpen uw problemen. Zij kennen de gevolgen die het beperkt zijn in horen én zien kan hebben voor uzelf en de mensen om u heen. Lees hier meer over hoe GGMD werkt.

Heeft u vragen, wilt u informatie ontvangen, meer weten over de kosten of zich aanmelden voor een training of hulp? Neem dan contact met ons op.