Slechthorenden

De meeste slechthorenden redden zich prima. Maar net als iedereen hebben ook slechthorenden wel eens een probleem. Dat probleem kan te maken hebben met hun slechthorendheid, bijvoorbeeld bij communicatieproblemen. Maar het kan ook zijn dat het probleem daar niet mee te maken heeft, bijvoorbeeld bij relatieproblemen of een andere baan. Waar het probleem ook door komt, GGMD helpt.

GGMD heeft een breed aanbod aan maatschappelijke dienstverlening, loopbaanbegeleiding, geestelijke gezondheidszorg en trainingen voor slechthorenden. Ook voor uw partner, familie, vrienden en collega’s hebben wij een aanbod.

Bij GGMD werken deskundige medewerkers die begrijpen hoe het is om slechthorend te zijn. Zij kennen de gevolgen van uw hoorprobleem voor uzelf en de mensen om u heen. De medewerkers van GGMD kunnen met u communiceren. Als u dat prettig vindt, is een schrijf- of gebarentolk bij de gesprekken aanwezig. Lees hier meer over hoe GGMD werkt.

Heeft u vragen, wilt u informatie ontvangen, meer weten over de kosten of zich aanmelden voor een training of hulp? Neem dan contact met ons op.