Slechthorende mensen

De meeste slechthorenden redden zich prima. Maar net als iedereen hebben ook slechthorenden wel eens een probleem. Dat probleem kan te maken hebben met hun slechthorendheid, bijvoorbeeld bij communicatieproblemen. Maar het kan ook zijn dat het probleem daar niet mee te maken heeft, bijvoorbeeld bij relatieproblemen of een andere baan. Waar het probleem ook door komt, GGMD helpt.

GGMD heeft een breed aanbod aan maatschappelijke dienstverlening en geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden ook trainingen aan zoals trainingen in gebarentaal, ondersteunende gebaren, Leven met gehoorverlies en Opkomen voor jezelf (assertiviteitstraining). Ook voor uw partner, familie, vrienden en collega’s hebben wij een aanbod.


(klik op het artikel voor een vergroting)

Bij GGMD werken deskundige medewerkers die begrijpen hoe het is om slechthorend te zijn. Zij kennen de gevolgen van uw hoorprobleem voor uzelf en de mensen om u heen. De medewerkers van GGMD kunnen met u communiceren. Als u dat prettig vindt, is een schrijf- of gebarentolk bij de gesprekken aanwezig. Lees hier meer over hoe GGMD werkt.

Heeft u vragen, wilt u informatie ontvangen, meer weten over de kosten of zich aanmelden voor een training of hulp? Neem dan contact met ons op.